Hoe maak je een startpagina

Het is mogelijk om met behulp van startpagina websites betere posities te krijgen in de zoekresultaten van Google. U kunt op een startpagina een aantal linkjes plaatsen. De website waar u naartoe linkt stijgen zo enigszins in Google. U kunt de linkpakketten aanbieden aan klanten. Het beter vindbaar maken van uw eigen websites is bovendien een optie.

Met behulp van het artikel Nieuwe startpagina maken kunt u in het bezit komen van een prima startpagina script. Het is niet alvast te lang geleden ontwikkeld. De PHP code van veel startpagina scripts werd niet meer bijgewerkt. Startpagina website eigenaren wilden een modern startpaginascript.

In het geval dat u een kant en klaar script koopt, bent u verzekerd van een veilig PHP inlogsysteem. Zelf stoeien met PHP hoeft dan niet meer. Verder is de hulp van een web developer inschakelen niet meer noodzakelijk. U kunt direct aan de slag met uw website na de installatie. Uw linkbuilding activiteiten komen zo niet stil te staan.

U past de kleuren simpel aan van uw website. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Wilt u een aanmeldformulier tonen waarmee bezoekers zich kunnen registeren in het geval dat beheerder van hun eigen startpagina? Dit en nog veel meer is in te stellen met behulp van het beheergedeelte. Het meegeleverde installatie script vraagt u om de gewenste gebruikersnaam en het gewenste wachtwoord voor uw beheeraccount. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.
Free Web Hosting