Beheer van een startpagina

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat plaatjes en informatieve teksten. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Uw nieuwe startpagina samenstellen.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Dit geeft u een stuk zekerheid. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.
Free Web Hosting