Een nieuwe portaalsite beheren

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Het kan bijvoorbeeld met behulp van een webscript. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.Wilt u zelf een startpagina website runnen? Voor een gewone website gebruikt u een CMS pakket, maar wat doet u voor een startpagina website bouwen? U kunt ook dan gebruik van een weliswaar aangepast content management systeem. Bezoek de link hieronder voor meer informatie.Zou u meer over een dergelijk script willen weten? Klik op de onderstaande link voor meer info. De eerste keert dat u uw nieuwe site bezoekt na het plaatsen van de bestanden op de server, wordt het installatieprogramma aangeroepen.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Zo een PHP script wordt op de pagina Een moderne startpagina site bouwen besproken. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Zo kunt u voor enkele tientjes per jaar al een eigen startpagina website hebben. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. U kunt tevens backlinks via uw startpagina website verkopen. Zou u dit zelf moeten bouwen in PHP? Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. Functionaliteit voor de verkoop van backlinks zit er nu reeds voor u in.
Free Web Hosting