Creëer een responsive startpagina website

Voor SEO en linkbuilding zijn startpagina’s erg handig. Op een dochterpagina kunt u verschillende links kwijt. De website waar u naartoe linkt stijgen zo enigszins in Google. U kunt de linkpakketten aanbieden aan klanten. Een andere mogelijkheid is het beter online vindbaar maken van uw eigen sites.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina Aanmelden startpagina. Het is geschreven vanuit de behoefte aan een nieuw startpaginascript. De PHP code van veel startpagina scripts werd niet meer bijgewerkt. Hierdoor ontstond de behoefte aan een nieuw script.

Bent u geen held met PHP programmeren dan is een eenvoudige oplossing het kopen van een kant en klaar PHP script. Zo hoeft u niet zelf te stoeien met PHP. Daarbij is de hulp van een webdeveloper inschakelen niet meer noodzakelijk. Zodra het installatie script klaar is, kunt u links aanmaken op uw startpagina website. Het toevoegen van backlinks kan direct na de installatie.

Het aanbrengen van een verandering aan de site is een fluitje van een cent. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Optioneel kunt u gebruikersregistratie op uw website toestaan. In het controlepaneel is dat allemaal te regelen. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.
Free Web Hosting