Wat is een startpaginascript?

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Startpaginascript. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting