Bouw je eigen startpagina

Het is op een groot aantal websites mogelijk om een dochterpagina aan te maken. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren hiervoor. Op een startpagina website zijn links ingedeeld naar onderwerp. Men beperkt de links op een startpagina vaak tot een bepaald thema. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Men kan kan per deelonderwerp een rubriek aanmaken. Rubrieken zijn op de startpagina als aparte blokjes te zien. De titel van de rubriek beschrijft waar de links in de rubriek over gaan.

U hoeft meestal niets te betalen voor het aanmaken van een dochterpagina. Er kan een voorwaarde aan het minimum aantal links gesteld worden. Soms wordt uw dochterpagina pas bij dit minimum aantal links getoond. Ook kan het zomaar zijn dat uw startpagina wordt verwijderd wanneer u te weinig links heeft toegevoegd. U kunt zelf een startpagina website op touw zetten om dit te voorkomen. Wanneer het uw eigen website is, kan een ander u geen criteria opleggen.

Zou u er graag meer over lezen? Er is genoeg over te vinden. Bijvoorbeeld het artikel Bouw eigen startpagina. Er zijn nog enkele andere artikelen over uw eigen startpagina aanmaken te vinden op die website. De stappen voor het aanmaken van een startpagina worden bijvoorbeeld uitgelegd. En u leest hoe u in het bezit van een startpagina script komt.
Free Web Hosting