Een Eigen Advertentiewebsite

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats uitstekend te doen. U krijgt dan de beschikking over een beheergedeelte voor wijzigingen. Veranderingen kunt u met behulp van de beheeromgeving gemakkelijk aanbrengen. U kunt middels het beheerpaneel makkelijk een betaalde rubriek toevoegen. Bovendien een kleur is zo gemakkelijk aan te passen.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar simpele handelingen. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Via het artikel kunt u meer informatie over dit script krijgen. Met een paar gemakkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Ook bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het beheerpaneel is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Op deze verstandige kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. U kunt met behulp van het beheerpaneel het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Daarnaast kunt u daar de kleuren en de diverse categorieën behoorlijk gemakkelijk aanpassen. Met een aanmeldformulier is er gemakkelijk een nieuwe gebruiker aan te maken. Met een eigen account is een advertentie aanmaken mogelijk.

Een bezoeker kan gemakkelijk reageren op een advertentie. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Men kan met behulp van e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Per categorie op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting