Mijn Eigen Advertentie Website

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het beginnen van een eigen marktplaats prima te doen. Er komt een beheeromgeving beschikbaar met een dergelijk script. Veranderingen kunt u met behulp van de beheeromgeving eenvoudig aanbrengen. U kunt met behulp van het beheergedeelte makkelijk een betaalde categorie toevoegen. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar gemakkelijke handelingen. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen middels . Het script is gebouwd in PHP en is eenvoudig te installeren op een webhosting pakket.

Tevens bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Via een veilig inlogsysteem gemaakt in PHP logt u in op het beheerpaneel. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Op deze verstandige kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan aanmaken is via de backend omgeving instelbaar. Daarbij kunt u daar de kleuren en de diverse rubrieken enorm makkelijk aanpassen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Men kan op spullen reageren middels een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Men kan via e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. U kunt relevante meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.
Free Web Hosting