Een eigen advertentiesite runnen

Een advertentie website maken kan een goed idee zijn voor het bouwen van een extra inkomstenbron. Zo is het mogelijk om een affiliate banner te plaatsen bovenaan uw website. Het is verder mogelijk om betaalde categorieën aan te maken. Het plaatsen van topadvertenties is een 3e mogelijkheid die op uw advertentie website aangeboden kan worden. Een eigen marktplaats beginnen kan heel eenvoudig met een kant en klaar script. U kunt meer lezen over zo een script op de pagina advertentie website. Het control panel kan worden gebruikt om op eenvoudige wijze het beheer van de advertentie website te doen.

Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk. Zo kunt u zonder veel moeite de kleurstelling van de site aanpassen. Ook kunt u 1 of meer banners toevoegen met behulp van de beheeromgeving. Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Omdat het script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, is het vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies.

Er is steeds een blokje in beeld waarin de 4 laatst bezochte advertenties zichtbaar zijn. Er kan tevens op een gemakkelijke wijze worden gezocht op de website. Registratie van een nieuwe adverteerder is heel eenvoudig via het aanmeldformulier te doen. Aan de hand van de ingevulde gegevens wordt een nieuw account aangemaakt. Met dit account kunnen nieuwe advertenties aan de website worden toegevoegd.

Men kan gebruikmaken van een formulier om te reageren op een advertentie. Het is heel eenvoudig om dit formulier tevoorschijn te halen vanuit een afzonderlijke advertentie. Het script zal trachten zoveel mogelijk spam tegen te houden. Het is vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. Een advertentie website maken kan een goed idee zijn voor het bouwen van een extra inkomstenbron. Over de techniek hoeft u niets te weten.
Free Web Hosting