Uw eigen startpagina samenstellen

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. Meer over het startpagina script kunt u via Startpagina aanmaken vinden. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. U kunt de website volledig aanpassen. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. Daarbij kan de aanmelder een dochterpagina kiezen en de gewenste rubriek. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Dit is echter puur voor uw administratie.
Free Web Hosting