Simpel uw favoriete sites op een rijtje

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via eigen startpagina. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting