Eigen Advertentiewebsite Maken

Een eigen marktplaats beginnen gaat makkelijk in het geval dat u de beschikking over een advertentie script heeft. U krijgt dan de beschikking over een beheergedeelte voor wijzigingen. Veranderingen kunt u met behulp van de beheeromgeving gemakkelijk aanbrengen. U kunt middels het beheerpaneel makkelijk een betaalde categorie toevoegen. Bovendien een kleur is zo makkelijk aan te passen.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar simpele handelingen. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Via het artikel eigen marktplaats kunt u meer informatie over dit script krijgen. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Tevens vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Het beheerpaneel is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. U kunt met behulp van het beheerpaneel het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Verder kunt u daar de kleuren en de diverse categorieën zeer makkelijk aanpassen. Met een aanmeldformulier is er makkelijk een nieuwe gebruiker aan te maken. Met een eigen account is een advertentie toevoegen mogelijk.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Men kan met behulp van e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Per categorie op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting