Het realiseren van een nieuwe startpagina website

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script kan een eigen startpagina website worden opgebouwd. Het is met zo een script mogelijk om iedere afzonderlijke startpagina aan een eigen subdomein te koppelen. In het subdomein van een dochterpagina kunt u belangrijke zoektermen verwerken.

U kunt op Startpagina script meer hierover lezen. Voor de ontwikkeling van het script heeft men gebruik gemaakt van de scripttaal PHP. Er wordt gebruik gemaakt van een database om de gemaakte startpagina’s in op te slaan. Desgewenst kunnen bezoekers zich op uw website registreren en hun eigen startpagina aanmaken. Men plaatst naast links ook heel gemakkelijk widgets.

De tijd dat men alleen backlinks kon plaatsen is allang voorbij. Via een startpagina script kan men vandaag de dag ook diverse widgets plaatsen. Bijvoorbeeld een blokje dat altijd het laatste nieuws weergeeft kan eenvoudig worden geplaatst. U kunt ook een categorie aanmaken die een overzicht van de laatst gewijzigde dochterpagina’s weergeeft.

Het kan voorkomen dat iemand zijn wachtwoord niet meer weet. Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is een zeer eenvoudige handeling. Het startpagina script stuurt instructies voor wachtwoordherstel na de aanvraag naar het e-mailadres van de beheerder. Het is het e-mailadres dat de beheerder bij het aanmaken van een nieuw account moet invoeren in het registratieformulier.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. In ruil voor een link kan men een retourlink plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om bezoekers voor een link te laten betalen. Als u de betaalkoppeling activeert, kan de betaling direct online verlopen. Het script zal na een succesvolle betaling automatisch de aangemelde link toevoegen.
Free Web Hosting