Portaalsite opzetten informatie

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Wat men meestal over het hoofd ziet, is dat daarbij de broncode van de startpagina website periodiek een update dient te krijgen.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de pagina Handleidingen eens bekijken. Het grote pluspunt is dat u niet hoeft te wachten tot een web developer het script klaar heeft. Er is geen technische achtergrond voor het gebruik van het startpaginascript nodig. Het startpagina script stelt u in staat om een subdomein toe te manieren aan alle startpagina’s op uw website. Een belangrijk onderdeel van het startpagina script is het koppelen van de dochterpagina aan het gekozen subdomein. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

Zelf een dergelijke website beginnen is een goed idee. In ieder geval heeft u een eigen domein nodig. daarnaast dient u webruimte te hebben. Het aanschaffen van een startpagina script is tevens aan te raden. Daar zitten alle functionaliteiten voor het beginnen van een startpagina website alvast in. U hoeft dan niet zelf meer te programmeren.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Zo kunt u eenvoudig backlinks met het script verkopen. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. Bij de linkplaatsing mag men zelf kiezen voor de gewenste dochterpagina en de gewenste link categorie.

Via een veilig PHP inlogsysteem kunnen paginabeheerders inloggen. Er vindt gegevensvalidatie plaats op ingevoerde gegevens. Iemand met kwade bedoelingen kan zo niet eenvoudig inbreken op uw website. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten gemakkelijk weer terugverdienen.
Free Web Hosting