Update FBME

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. De klantenservice is ook niet goed op de hoogte van het nieuws waardoor veel klanten in de problemen komen.

Het artikel US authorities sleepwalked into shuttering FBME is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting