Hoe een startpagina samenstellen

Zelf een startpagina website is met behulp van een bijzonder PHP script eenvoudig. Een startpagina script heet zo een script. Een startpagina script zorgt ervoor dat er weinig technische kennis nodig is voor het starten van een startpagina website. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten.

Het is mogelijk om verschillende widgets toe te voegen aan uw dochterpagina’s. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

Wanneer het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel Betekenis CMS. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. U kunt per link rubriek de kleuren uiterst gemakkelijk veranderen. Het toevoegen van een nieuwe link rubriek is kinderlijk eenvoudig.

Wanneer u wilt kunnen daarnaast derden een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Verder kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Bovendien kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen.

U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Op deze wijze kunt u bannerruimte verhuren. Verder is een Google Adsense blokje toevoegen geen enkel probleem. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van opties biedt.
Free Web Hosting