Goede startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Via het artikel Eigen startpagina komt u meer over dit soort scripts te weten. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting