Begin uw eigen advertentie website

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. U kunt via de link Een eigen advertentie website starten eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Via een formulier die bij een advertentie te zien is, kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Verdachte advertenties kunnen door bezoekers ook worden gemeld bij u. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.
Free Web Hosting