Mijn Eigen Advertentiesite Runnen

Is het verdienen van extra inkomen iets wat voor u interessant is? Wellicht is een eigen marktplaats dan een interessante optie voor u. U kunt gebruik maken van een marktplaats CMS script. Het kan lastig lijken om een eigen advertentie website te maken, maar dit valt reuze mee. U realiseert het vrij makkelijk met een marktplaats PHP script. Met een marktplaats script hoeft u niet zelf PHP code te kloppen. Het script is al helemaal volledig. Het beheer doet u vanaf een beheeromgeving die u via een speciale link kunt bereiken. Deze beheeromgeving kunt u alleen bereiken met de juiste inloggegevens. Adverteers loggen ook op deze omgeving in. Vanzelfsprekend kunnen zij geen wijzigingen aan uw website zelf aanbrengen. Een adverteerder zal alleen zijn eigen advertenties mogen beheren.

Hoe komt u nu aan zo een script, vraagt u zich af. Wij raden u aan om Eigen marktplaats eens te bekijken. Een advertentiewebsite heeft u met het marktplaats script zo geïnstalleerd. Met een reeds bestaand script kunt u op diverse gebieden een besparing realiseren. Het zelf bouwen van een PHP script zal de nodige tijd in beslag nemen. Een programmeur zal een dergelijk script niet gratis voor u kunnen maken. U hoeft met een kant en klaar marktplaats script geen programmeur in te huren. Het bouwen van uw eigen unieke marktplaats is nog altijd mogelijk met een bestaand marktplaats PHP script. Het aanpassen van de kleuren van uw site is geen enkel probleem. Tevens zijn de categorieën volledig naar uw wens aan te passen. U kunt zich op een specifieke branche richten met uw eigen marktplaats website als dat binnen uw interessegebied ligt.

Het geld verdienen kan op diverse manieren. Zo kunt u gebruikmaken van betaalde categorieën op uw website. Daarnaast is een geldbedrag te rekenen voor het vermelden van een website bij een advertentie. U kunt ook een bedrag rekenen voor het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie. Via een koppeling met een betaalprovider kan het script direct de betaling controleren. De advertentie wordt meteen aan de website toegevoegd als de betaling probleemloos verlopen is. Een eventuele website link of een telefoonnummer kan tevens na de betaling worden getoond.
Free Web Hosting