Uw nieuwe startpagina bouwen

Er is niet veel kennis van websites ontwikkelen nodig om een startpagina dochter te maken. Op een groot aantal sites kunt u dit doen zonder dat u kosten heeft. Na de registratie van een account kunt u zelf een startpagina maken en vullen met waardevolle links.

U kunt op de betreffende startpagina website vaak een registratieformulier vinden hiervoor. Met uw gebruikersaccount kunt u vervolgens uw eigen startpagina samenstellen. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Vaak moet u ook een titel invullen. Deze komt bovenaan de startpagina te staan. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

Op uw startpagina kunt u een aantal categorieën plaatsen. Hierin plaatst u de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Op deze manier wordt het mogelijk om reclamemateriaal aan uw startpagina toe te voegen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel startpaginascript te vinden.

Het automatisch verkopen van links wordt ook mogelijk wanneer u een startpaginascript gebruikt. Vaak controleert het script zelf of de betaling is gelukt. De link is dan vaak ook direct zichtbaar op de startpagina website. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Ook dient u de beschikking over een startpagina script te hebben. Zo houdt u zelf het heft in handen. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.
Free Web Hosting