Uw eigen CMS website laten samenstellen

Een HTML template inlezen in het CMS systeem is soms een mogelijkheid. Die kunt u door een webdesigner laten ontwikkelen. Het is echter niet nodig om een eigen design te gebruiken. Daarbij kunt u een layout kiezen dat met het CMS systeem is meegeleverd. Bij sommige CMS systemen kunt u zelfs van thema wisselen indien u al verschillende pagina’s heeft aangemaakt. Relevant is om vooraf wel vast een idee te hebben van de indeling van uw website. En de indeling hier bovendien naar maken. Veel thema’s van het CMS systeem zelf zijn zo geschreven dat het wisselen van thema uiterst gemakkelijk kan.

Wilt u zelf uw website maken, zonder dat u iets weet over de techniek? Via het artikel CMS beheer komt u aan een uitstekend CMS pakket. De website is daarnaast informatief voor mensen die meer over CMS programma’s willen weten. De installatie bestaat uit slechts drie eenvoudige stappen. Er wordt demo content gecreëerd voor u, zodat u niet met lege handen begint.

Een veilig inlogsysteem in PHP hoeft u niet meer zelf te schrijven. Het CMS systeem bevat al dergelijke onderdelen. Het is mogelijk om tevens andere gebruikers aan te maken in het beheerpaneel. U kunt zo in een team werken aan de website. U kunt ervoor kiezen om voorbeeld content te laten neerzetten tijdens de installatie. Desgewenst kunt u deze structuur voor uw website aanhouden. Vanzelfsprekend kunt u de pagina’s en het menu zo indelen zoals u zelf wilt.
Free Web Hosting