Maak uw eigen startpagina

Een eigen startpagina maken kan bij veel websites zonder kosten worden gedaan. Dit kan handig zijn op het moment dat u een betere positionering van uw bestaande websites wilt in de zoekresultaten van Google. De startpagina links worden door de zoekmachines als een soort aanbeveling gezien. Als beheerder mag u zelf beslissen naar welke sites u een link op uw startpagina plaatst. Een stijging in de zoekmachines zal ervoor zorgen dat uw website meer bezoekers krijgt.

Het kan natuurlijk zijn dat u niet zelf een startpagina wilt maken. Om deze reden kunt u vaak ook een enkele link aanmelden. Een link kunt u op diverse wijzen aanmelden bij een startpagina website. U kunt een linkaanmelding doen zonder tegenprestatie. U heeft dan echter geen zekerheid over de plaatsing. U vult dan de URL in van de link die u graag geplaatst ziet. De beheerder bepaalt dan of de link daadwerkelijk wordt toegevoegd aan de website.

Gaat u zelf aan de slag met een eigen startpagina? Het artikel startpaginascript geeft u meer inzicht in het proces van aanmelding en het daadwerkelijk aanmaken en vullen van een startpagina. Vooral wanneer dit de eerste keer is dat u een startpagina gaat samenstellen, kan extra informatie handig zijn. Het genoemde artikel kan u helpen. Ook is het mogelijk een link terug de plaatsen en de locatie daarvan door te geven. U heeft dan meer kans op daadwerkelijke plaatsing van de link. Een betaalde link toevoegen is op een groot aantal sites eveneens een mogelijkheid. De plaatsing is dan gegarandeerd.

Heeft u nog niet duidelijk in gedachten hoe u startpagina’s gaat inzetten? U zou de andere artikelen op deze website ook kunnen doorlezen en aan de hand van de opgedane kennis een besluit kunnen nemen.
Free Web Hosting