Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Uiteraard kan dat. Ook als u helemaal niets weet over websites maken. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de link naar de pagina Eigen startpagina maken komt u aan meer informatie. Zo een script is in PHP gemaakt. Een dergelijk script is niet heel duur. Via de beheeromgeving voegt u links toe aan uw startpagina.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Een link kan zowel op de homepage als op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Een uitstekende keuze wanneer u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting