Een nieuwe startpagina online zetten

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Op de pagina Aanmelden startpagina kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Interessant zijn de startpagina scripts. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting