Een uitgebreide portaalsite beheren

Verdient u geld op affiliate basis verdienen, dan kan daarvoor een startpagina website worden ingezet. Op zo een website worden verwijzingen naar andere websites geplaatst. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. Op een startpagina website is het eenvoudig om links per onderwerp in te richten. Veel scripts hiervoor geven u de mogelijkheid om een subdomein aan te maken per dochterpagina. Het is meestal mogelijk om voor iedere dochterpagina de zoektermen in te stellen. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Raadpleeg Eigen startpagina voor meer informatie over zulke websites. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Niet alle links hoeven een affiliate link te zijn. U kunt ook reguliere links plaatsen op uw startpagina website.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.
Free Web Hosting