Eigen advertentiesite maken

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel marktplaats CMS. Een link naar het script kunt u eveneens vinden op de betreffende pagina. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Wanneer u de files heeft geplaatst kunt u het installatieprogramma starten. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. U kunt er alles lezen over de werking van het advertentiescript. Zonder technisch inzicht kunt u vrij eenvoudig van het advertentiescript gebruikmaken. U kunt het script bijzonder gemakkelijk inzetten. Zelfs wanneer u niet zoveel verstand van de techniek heeft.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Voor de verschillende opties die u bij advertentieplaatsing heeft kan een tarief worden gerekend. Dit tarief kunt u in het beheerpaneel instellen.
Free Web Hosting