Een mooie startpagina maken

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Via uw startpagina kan men bepaalde informatie sneller vinden.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Op de pagina Eigen startpagina kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting