Je eigen startpagina maken

Het is een goed idee om een startpagina te maken wanneer u al een website heeft. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Via Je eigen startpagina kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Op de website Startpaginascript is daar meer informatie over in te winnen. U kunt geld met uw startpagina verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.

Free Web Hosting