Begin je moderne startpagina website

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina website bouwen is makkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan bovendien goed inzetbaar voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Het samenstellen van een eigen portaalsite kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens eenvoudig een eigen startpagina maken. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Men kan met behulp van de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Daarbij plaatst u erg eenvoudig banners op uw site. Een nieuwe banner aanmaken is heel gemakkelijk te doen.
Free Web Hosting