Een responsive advertentie website maken

Met een eigen advertentiewebsite kunt u vrij eenvoudig extra inkomen genereren. De advertentie website bestaat uit meerdere rubrieken, welke u zelf kunt aanmaken. Op de voorpagina wordt een overzicht getoond van de nieuwste advertenties. U kunt zo banners tussen de advertenties door plaatsen.

Het is heel makkelijk om inkomsten met een eigen advertentie website te genereren. Het is vrij gemakkelijk om 1 of meerdere affiliate banners te plaatsen. Bij affiliate marketing verdient u geld met de verkoop van producten van een andere partij. Naast het toevoegen van banners is het ook mogelijk om affiliate producten als het ware als advertentie toe te voegen aan uw website. Het is vrij gemakkelijk om bij een advertentie een affiliate link te plaatsen.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina advertentie website maken te vinden. Uw advertentie website zal een pagina bevatten voor het registreren van gebruikers. Diverse foto’s kunnen er door een adverteerder worden toegevoegd. Hoeveel foto’s er maximaal toegevoegd mogen worden, kunt u in het beheerpaneel van de website instellen.

Voor iedere rubriek kunnen de meta gegevens ingesteld worden. Voor elke individuele categorie kunt u relevante keywords en een omschrijving invullen in het beheergedeelte. Dit heeft tot gevolg dat de website beter wordt gevonden.

De beheeromgeving bevat schermen om de kleuren van de website aan te passen. Heel eenvoudig is op deze wijze een marktplaats te realiseren. Het script installeren is niet moeilijk. Het script installeren neemt daarom ook niet veel tijd in beslag.

De algemene gegevens voor uw website kunnen worden ingevoerd in het eerste scherm van het installatieprogramma. Het 2e scherm kan worden gebruikt voor het invullen van de gegevens van de database verbinding. Via het 3e scherm is een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. U kunt heel eenvoudig uw website wijzigen met behulp van de beheeromgeving.
Free Web Hosting