Uitgebreide advertentie website maken

Wilt u een eigen marktplaats website beginnen? U kunt eenvoudig een advertentie website runnen en aanpassen. U kunt via een eigen marktplaats website vrij eenvoudig extra geld verdienen. Verschillende extra opties zijn aan te bieden op het moment dat een advertentie aan de website wordt toegevoegd. Tevens kunt u via bannerplaatsing een winstgevende marktplaats website bouwen. Naast dat adverteerders eenvoudig advertenties kunnen plaatsen, kunt u zelf ook gemakkelijk een affiliate feed inladen. De feed wordt automatisch iedere nacht opnieuw ingeladen. U ontvangt dan een commissie per verkocht product.

Zou u graag uw eigen advertentie website beginnen, dan bestaat er daarvoor een ondersteunend script. Er is een nuttig CMS script voorhanden waarmee u makkelijk een marktplaats kunt beginnen en up-to-date kunt houden. Met dit PHP script kunt u ook affiliate producten van anderen aanbieden als u dat zou willen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Met een direct te downloaden PHP script zal het programmeerwerk al voor u zijn gedaan. Met een script dat reeds ontwikkeld is, kunt u eenvoudig beginnen aan het opbouwen van uw eigen website. U hoeft dus niet te wachten tot een software ontwikkelaar klaar is met het schrijven van het script. Met een generiek script kunt u vandaag nog een eigen marktplaats in de lucht hebben.
Free Web Hosting