Beheer linkpagina

Het is erg mooi wanneer uw website online goed wordt gevonden. Het groter worden van uw klantenbestand is dan min of meer gegarandeerd. Handig daarbij zijn backlinks vanuit andere websites. Startpagina’s zijn een voorbeeld van pagina’s die u zelf kunt aanmaken en waar u dergelijke links kunt plaatsen. Dit is in de meeste gevallen kosteloos. Wilt u zelf een startpagina website opzetten, dan is dat een andere mogelijkheid.

Maakt u bij een bestaande website een dochterpagina aan, dan kleeft daar ook wel een nadeel aan. Uw aangemaakte dochterpagina kan zomaar worden verwijderd. Men is niet verplicht een reden op te geven bij het verwijderen van uw dochterpagina. Doorgaans ziet u pas achteraf dat de startpagina niet meer bestaat.

Meer informatie over het bouwen van uw eigen startpagina website is te vinden in Een nieuwe startpagina online zetten. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. Zet u een eigen startpagina website op, dan zult u niet afhankelijk meer zijn van anderen. U betaalt voor de hosting dus uw website zal niet zomaar van het internet kunnen verdwijnen. De zekerheid die u daarmee krijgt is zeker het geld waard.

Vaak kan de startpagina website aan uw huidige hosting account toegevoegd worden. Bij een groot aantal providers mag u meer dan één domeinnaam installeren op uw webhosting. Is dit bij uw pakket het geval, dan hoeft u geen geld uit te geven aan een tweede webhosting pakket. Mocht het toch niet kunnen, zo duur is een hosting pakket natuurlijk ook weer niet. Voor redelijke webhosting betaalt u tegenwoordig niet veel meer.

Met een goed startpaginascript kunt u links verkopen op de website. Het systeem kan daarbij zelf controleren of er is betaald en de aangemelde link vervolgens toevoegen. Dit betekent dat u het bedrag dat het script u gekost heeft, dubbel en dwars terugverdient. Kunt u iedere week enkele uren stoppen in het vullen van uw startpagina website? Het kopen van een dergelijk script is dan zeker een goede investering die zich al vrij snel in veelvoud zal terugbetalen.
Free Web Hosting