Een moderne portaalsite ontwikkelen

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina maken. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.
Free Web Hosting