FBME bank update

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. De klantenservice is ook niet goed op de hoogte van het nieuws waardoor veel klanten in de problemen komen.

Op de website FBME Bank: Zypern bettelt in Afrika kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. In het artikel kunt u ook leren over mogelijke stappen die u kunt nemen mocht u zelf klant van FBME Bank zijn.
Free Web Hosting