Uw eigen startpagina samenstellen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Beheer van uw linkpagina door te nemen. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting