Stoppen met blowen

Mogelijk blowt u weleens ter ontspanning. Wel is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de eventuele gevaren van blowen. Een tips is om niet dagelijks te blowen. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. Echter zijn er betere manieren om te ontspannen. Maak een puzzel of kijk wat televisie. We hopen dat u zonder joint ook gewoon kunt ontspannen.

Ook gaat u dingen sneller vergeten wanneer u blowt. Men krijgt moeite om zich dingen te herinneren. Recent gemaakte afspraken worden vergeten.

Soms heeft men moeite om in slaap te komen wanneer er niet geblowd is. Zoiets wijst duidelijk op een verslaving. Stoppen met blowen is het enige wat die persoon nog kan doen. Meer informatie over stoppen met blowen is in Ik wil stoppen met blowen te vinden.

Ook tabak komt meestal in ons lichaam wanneer we blowen. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Wanneer u een joint met tabak rookt, krijgt u dus ook deze stoffen in uw lichaam.
Free Web Hosting