Nieuwe startpagina bouwen

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. U mag ook een algemene startpagina maken. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Startpagina script - Uw eigen startpagina website maken. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Het is niet lang geleden dat er nog een modern script hiervoor is uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.
Free Web Hosting