Wat is een startpagina?

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. U kunt Startpaginascript inloggen uitloggen lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Het hoeft niet veel te kosten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting