Beheer linkpagina

U kunt een startpaginascript zien als een speciale versie van een CMS systeem. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. De website is ingedeeld in startpagina’s die individueel een eigen thema hebben. Lees Eigen startpagina door wanneer u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen.

Via het registratieformulier kan iemand een eigen gebruikersaccount creëren. Met deze inloggegevens kan men inloggen in het beheergedeelte. Is men ingelogd dan kan men in het beheergedeelte op een heel eenvoudige manier een nieuwe startpagina aanmaken.

Men schrijft een startpaginascript over het algemeen in PHP. Daarnaast vereist het script vaak een database. Vraag voor de zekerheid aan de ontwikkelaar welke hosting u het beste kunt afnemen. De in de link vermelde website noemt een goed script. U kunt links verkopen met uw startpagina website. Hierbij mag u zelf de prijzen bepalen. Een betaalde link plaatsen op uw website moet dan wel interessant zijn.

Het is belangrijk dat u zich op de bezoeker focust met uw eigen startpagina. Een startpagina die u bouwt zal in de regel Nederlandstalig zijn.

Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Er kan een subdomein worden gekoppeld aan de startpagina. Uiteraard mag het subdomein niet al in gebruik zijn.
Free Web Hosting