Nieuwe startpagina

Een handig hulpmiddel voor linkbuilding is een eigen startpagina website. Een dergelijke website is in feite een soort linkcatalogus. Aan de verschillende dochterpagina’s kan een eigen onderwerp worden toegewezen. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Daarbij kunt u bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina te maken. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Het systeem zal dan een account aanmaken voor de gebruiker. Met dit account kan een eigen startpagina worden samengesteld en beheerd.

Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan een subdomein worden gekozen. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. Het is handig om een subdomein in te vullen die voor u belangrijke zoekwoorden bevat. Wilt u weten hoe dit werkt, zoek dan eens op de term “zoekwoorden analyse” in Google.

In het artikel aanmelden startpagina vindt u veel informatie over het beginnen van een eigen startpagina website. Het beginnen van uw eigen startpagina website is niet heel lastig. Naast een startpaginascript heeft u ook een domeinnaam en een webhosting pakket nodig. Het meeste werk wordt door een handig installatiescript gedaan. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Er kunnen naast links ook teksten en verschillende widgets op een startpagina worden geplaatst. Men kan per afzonderlijke startpagina de kleuren aanpassen.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is dat ook niet heel lastig. Na het koppelen van een betaalprovider kunt u links verkopen. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpagina script geplaatst. Er zijn afzonderlijke prijzen in te stellen voor een homepage link en een link op een reguliere pagina. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. Met deze aanpak zijn minimaal de kosten van het script prima terug te verdienen. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf de regels.
Free Web Hosting