Maak eigen startpagina

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Hierover staat op Maak eigen startpagina het een en ander. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Een eigen startpagina bouwen. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Met behulp van banners kunt u adverteren. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting