Het samenstellen van je nieuwe portaalsite

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Wij helpen u in de juiste richting. Een startpagina website is een website die vooral bestaat uit backlinks naar andere sites. Doorgaans zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men zal dan tevens voornamelijk links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Uiteraard is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Echter kan dit best lang duren. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Daarover is op de pagina Portaalsite opzetten informatie meer te lezen. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. Webruimte en een eigen domein registreren zijn eveneens nodig voor uw eigen startpagina website.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Men kan zich via uw website als paginabeheerder aanmelden. Een eigen startpagina aanmaken en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders zeer eenvoudig. U heeft de optie om verschillende widgets toe te voegen naast links. Paginabeheerders krijgen bij aanmelding van een nieuwe dochterpagina de mogelijkheid om het subdomein van de pagina op te geven. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina behoorlijk simpel instellen.

Koopt u het startpaginascript dat op de vermelde pagina wordt genoemd? Per afzonderlijke rubriek is er dikwijls de optie om de metagegevens in te stellen. Dit maakt een startpagina script erg interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. Het toevoegen van een belangrijk stuk tekst in een linkcategorie is zeer simpel te doen. Met behulp van het script kunt u daarbij de kosten vrij eenvoudig terugverdienen. Hiervoor zijn er voldoende mogelijkheden die het startpaginascript biedt. Ook is het toevoegen van banners op uw site vrij eenvoudig. Het plaatsen van banners is met behulp van de beheeromgeving eenvoudig te doen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.
Free Web Hosting