Een Nederlandse startpagina samenstellen

Meer informatie over PHP is in dit artikel te vinden. PHP wordt vaak gemaakt voor het bouwen van scripts. Bijvoorbeeld een startpagina script of een marktplaats script. Het is zo dat u in HTML en CSS slechts de opmaak bouwt.

Er is makkelijk een verbinding met de database te leggen met PHP. Gaat u serieus met PHP aan de slag, dan kunt u na een tijdje ook de wat ingewikkeldere sites bouwen. Ook kunt u een bestaand script kopen wanneer het programmeren u te veel tijd gaat kosten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan de pagina eens door. Schaft u een reeds bestaand script aan, dan bespaart u hiermee tijd. Zelf PHP code schrijven is dan niet noodzakelijk. Via een bestaand script kunt u direct aan de slag. Dan hoeft u niet te wachten tot het PHP script gereed is. Ook het wachten tot het moment dat u voldoende vertrouwen heeft in het script valt weg.

Het gros van de webhosting partijen zal PHP ondersteunen met hun pakketten. Soms moet er een installatie script worden gedraaid na het kopiëren van de bestanden naar uw webhosting pakket. In een enkel geval is een aanpassing in een configuratie file nodig. De exacte stappen worden in de documentatie van het script vaak goed beschreven. Veel scripts zijn tevens zo opgezet dat u het gemakkelijk kunt uitbreiden. Althans wanneer u wat kennis van PHP heeft.

In dat geval is het zelf maken van een PHP script niet nodig. Het oplopen van vertraging is reëel als u tegen complexe zaken aanloopt tijdens het bouwen van het PHP script. U loopt dit risico niet wanneer u een bestaand PHP script aanschaft. U zult meer kosten hebben als u zelf een script bouwt.
Free Web Hosting