Nieuwe startpagina

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Deze mogelijkheid is mogelijk. Ook wanneer u niet veel van de techniek weet. Met een bijzonder PHP script realiseert u dit eenvoudig. Meer informatie is op te vragen via Goede startpagina. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Via een beheergedeelte maakt u simpelweg een startpagina aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Het hanteren van diverse tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.
Free Web Hosting