Portaalsite samenstellen informatie

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina te zien krijgt. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Een startpagina script moet u zien als een beheersysteem voor uw startpagina website. Het betreft programmatuur die u op uw webhostingpakket plaatst. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te ontwikkelen. Het artikel Startpagina overzicht kunt u lezen in het geval dat u wel benieuwd bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript ontwikkelen. Het grote pluspunt van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit is belangrijk om uw startpagina website tegen slechte intenties te beschermen. Een goed beveiligd startpaginascript is noodzakelijk omdat men van buitenaf een account kan registreren.
Free Web Hosting