Makkelijk een uitgebreide startpagina site oprichten

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. U kunt zo extra geld verdienen via het internet. U kunt zelf beslissen welke prijs voor een link gehanteerd wordt. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina een andere prijs rekenen dan een homepage link. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.

U zou Ontwikkel snel een eigen startpagina site eens kunnen bezoeken. Via de links in het artikel kunt u navigeren naar de pagina waar de volledige informatie rondom het script staat. Met de licentie die u kunt aanschaffen, mag u het script op meerdere domeinen gebruiken. U kunt betalen via de site van de aanbieder van het startpaginascript. De betaalwijzen waarop betaald kan worden hierbij, kunt u straks zelf met het script ook aanbieden.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Met behulp van dit account kan een eigen startpagina aangemaakt worden op de website. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting