Betaalbaar een eigen startpagina website maken

Een eigen startpagina website zorgt ervoor dat u op een gemakkelijke wijze tijd aan linkbuilding kunt besteden. U kunt iedere dochterpagina van uw startpagina website koppelen aan een specifiek onderwerp wanneer u dat wilt. Er zijn startpagina websites die wel duizenden dochterpagina’s bevatten.

U kunt ook affiliate links plaatsen samen met de gewone links op een startpagina. Als affiliate marketeer bent u een soort tussenpersoon voor de koper en de aanbieder van producten. U ontvangt bij affiliate marketing een percentage van een verkocht product. Ook is het heel makkelijk om affiliate banners toe te voegen aan uw startpagina website.

Meer over een handig script voor het bouwen van uw eigen startpagina website kunt u vinden in het artikel startpagina script. De website van de verkoper van het script bevat de benodigde documentatie. De handleiding bevat alle informatie omtrent het script.

Per dochterpagina kunt u de bijbehorende meta keywords en description invullen. U doet dit met behulp van het beheerpaneel. De in de beheeromgeving ingevoerde gegevens worden door het script automatisch per onderdeel correct doorgegeven aan de zoekmachines. Tijdens het aanmaken van een dochterpagina kan een bijbehorend subdomein worden gekozen. Meerdere categorieën kunnen aan een dochterpagina toegevoegd worden. Er kunnen zowel reguliere links als widgets in een categorie toegevoegd worden. U kunt bijvoorbeeld een widget met het meest recente nieuws toevoegen. U kunt verder een widget toevoegen waarmee een lijstje wordt getoond van de startpagina’s die het laatst aan de website zijn toegevoegd. Een widget met een lijst van de meest recent aangemaakte dochterpagina’s kan bijvoorbeeld op de voorpagina getoond worden.

Tevens heeft u de mogelijkheid tot het toevoegen van affiliate banners en Google Adsense. Via de beheeromgeving maakt u eenvoudig banners aan die op alle startpagina’s van de website getoond zullen worden.
Free Web Hosting