Maak een verzameling van uw favoriete sites

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Op Je favoriete websites online beheren vindt u voldoende informatie over het PHP script. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

U kunt direct het script downloaden wanneer u online voor het script heeft betaald. Met een FTP programma plaatst u de files op uw hosting. Zodra de bestanden op de server geplaatst zijn, kunt u het installatieprogramma starten. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Bijvoorbeeld de titel van de website kunt u invoeren evenals de login gegevens voor de MySQL verbinding. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.
Free Web Hosting