Uw Eigen Markplaats

Heeft u de juiste beheertool, dan is het beheer van een advertentie website prima te doen. Voor een paar tientjes heeft u al een marktplaats script. Marktplaats CMS is een ander woord om zo een PHP script aan te duiden. CMS is voluit geschreven “Content management system”. CMS betekent website inhoud beheer.

Het script bestaat uit een marktplaats website en een bijbehorende beheeromgeving. Het aanpassen van uw website is een fluitje van een cent dankzij de beheeromgeving. Middels het marktplaats script kunt u inkomsten genereren met uw advertentie website. U kunt mensen laten betalen voor het aanmelden op uw advertentie website. Bij het toevoegen van een advertentie zijn er extra opties waarvoor bovendien aparte prijzen ingesteld kunnen worden.

Een wijziging is middels het beheergedeelte snel aangebracht. Het zal niet ingewikkeld zijn om bijvoorbeeld een kleur te wijzigen. Na een verandering is deze direct op uw advertentie website zichtbaar. Zo zal een nieuwe rubriek direct te zien zijn.

Het artikel Eigen Markplaats Bouwen voorziet u van meer informatie omtrent het marktplaats script. Zelf hoeft u geen tijd meer te besteden aan het ontwikkelen van een PHP script. Dit betekent dat u tevens geen PHP programmeur hoeft in te huren. Tevens is het de vraag of een programmeur bereid is voor hetzelfde lage bedrag een script voor u te bouwen. De kosten van het marktplaats script zijn uiterst makkelijk terug te verdienen. Het is dan ook niet zo een behoorlijk duur script en u heeft veel mogelijkheden voor geld verdienen. Voor internetondernemers is het marktplaats script heel handig. Er is vrij amper kennis van de techniek nodig. Het installatiescript helpt u op weg door alvast rubrieken voor u aan te maken op uw advertentie website. U bent vrij om deze rubrieken te gebruiken. Natuurlijk mag u bovendien uw eigen rubrieken gebruiken.
Free Web Hosting