CMS systeem gebruiken voor uw site

Wat u aan een CMS pakket heeft kunt u hier vinden. Het aanbrengen van wijzigingen aan uw website wordt door de content management software erg eenvoudig. De afzonderlijke onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm in het beheergedeelte. Via deze schermen kunt u heel gemakkelijk iets aanpassen op uw website.

Gedurende de installatie van het CMS pakket kunt u een beheerdersaccount aanmaken op uw nieuwe website. Dit wordt door een afzonderlijk installatiescript verzorgd. U kunt met behulp van dit script eenvoudig de belangrijkste instellingen voor uw website doorgeven. Als de installatie klaar is, heeft u de mogelijkheid om in te loggen en aanpassingen te doen.

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina: een website laten maken. Het in gebruik nemen van CMS software is raadzaam. Het is dan niet nodig om bronbestanden te wijzigen. Via de beheeromgeving kunt u de meeste beheertaken gemakkelijk uitvoeren.

Ieder beheerscherm van uw website gaat over een apart onderdeel van uw website. U kunt naar het juiste scherm gaan met behulp van het menu van het beheerpaneel. In de afzonderlijke beheerschermen kunt u probleemloos de gewenste aanpassingen doorvoeren. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe pagina aan uw zakelijke website toevoegen.

Spam wordt door de formulieren op uw website automatisch tegengehouden. U zult de meeste spam dan ook niet ontvangen en vooral relevante berichten ontvangen. U zult waarschijnlijk weinig problemen bij de installatie van het CMS pakket tegenkomen. Online zijn de stappen vaak goed beschreven. Een CMS is vaak voorzien van een aantal layouts waaruit u een keuze kunt maken.

Via de beheeromgeving kunt u de gegevens voor de zoekmachines instellen. Zo kunt u per pagina een korte omschrijving invullen.
Free Web Hosting